Danse- & Fitness-Studio

Følg os på Facebook

Facebook

Hos Studio-X bestemmer du helt selv hvad og hvornår du vil træne af hold. Du kan vælge mellem at købe et klippekort der giver dig adgang til ti holdtræninger, eller en abonnementsordning hvor du kan komme og træne lige så ofte som du har lyst til på holdene.

Abonnement og bookning administrerer du gennem vores holdportal.

OBS: Driftomkostnings gebyr

Det er ikke en fast kontingent stigning. Det er kun et midlertidigt driftomkostnings gebyr på 30 kr. pr. mdr. for alle. Også klippekort.

Dette gebyr bliver fjernet igen når inflationen og de flyvske elpriser mm. finder sit leje, og der er stabilitet.

Gebyret er først gældende pr. 1/12-22 og vil være en del af den samlede opkrævning pr. mdr./kvartal.

Derimod fjernes indmeldelses gebyret helt pr. 1/11-22(til glæde for nye medlemmer).

Klippekort ændringer

Klippekortet får sin løbetid forkortet fra 12 mdr. til 3 mdr.

Dog vil klippekort købt fra d.d. i indeværende år (2022) løbe til 31/3-2023.

Tidligere købte klippekort har naturligvis de 12 mdr. løbetid som der stod i betingelserne.

Klippekort købt i 2023 vil have en løbetid på 3 mdr. og pålagt gebyret på 3*30 kr=90 kr. Har man brugt klippekortet indenfor 1 eller 2 mdr. får man refunderet/modregnet 30/60 kr.

Nye klippekort får pr.1/11-22 pålagt gebyret 90 kr.

Se mere her for børnehold: Tryk her

Abonnement:

Med et abonnement kan du træne alt du vil. Du kan frit booke dig ind på alle vores holdtræninger, præcis når det passer dig. Indmeldelses gebyr (engangsbeløb) kr. 200,- (bortfalder pr. 1/11-22)

Måneds medlemskab: kr. 380,- pr. måned. (+30 kr pr. 1/12-22)

Kvartals medlemskab: kr. 1026,- (spar kr. 114,-) ( +90 kr pr. 1/12-22 på nye medlemskaber)

Klippekort: kr. 600 kr og kan købes her: “KLIPPEKORT” (+90 kr. pr. 1/11-22)

Med et klippekort får du adgang til 10 gange holdtræning. Du bestemmer helt selv hvornår du booker dig ind, og hvilke træningstyper der passer dig. Perfekt til dig hvis du vil prøve dansefitness, men har en kaotisk kalender.

Tillægs Medlemskab:

STUDIO X samarbejder eksklusivt med LETSMOVE

Som aktivt medlem med et løbende månedsmedlemskab i STUDIO-X, kan du fremover oprette et løbende PLUS medlemskab i LETSMOVE for kun kr. 220,- pr. måned, på samme vilkår som for alle andre og på den måde deltage i den gode træning i STUDIO-X og samtidigt være med på alle Motionshold og Spinning, samt deltage i den populære Cirkeltræning i rigtige Fitnessmaskiner og ikke mindst i den nye 24-7-365 Styrke- og Konditionsafdeling i LETSMOVE.

Alt du skal gøre, er at fremvise dit aktive STUDIO-X medlemskab i receptionen i LETSMOVE , så får du gratis oprettelse og et løbende medlemskab med mere end 50% rabat – hver måned. Mere om LETSMOVE her: www.letsmove.dk

Som aktivt PLUS og MAX medlem i LETSMOVE, kan du fremover oprette et løbende månedsmedlemskab i STUDIO-X for kun kr. 220,- pr. måned, på samme vilkår som for alle andre og på den måde fortsætte den gode træning i LETSMOVE og samtidigt være med til alt den træning og dansefitness som STUDIO-X tilbyder.

Alt du skal gøre, er at købe dit “tillægsmedlemskab” via webshoppen på www.Studio-X.dk. Ved første træning, fremvise dit LETSMOVE medlemskort i STUDIO-X, så får du gratis oprettelse og et løbende medlemskab med mere end 50% rabat – hver måned.

(NB: Da Studio-X ikke benytter sig af medlemskort og reception, vil det være instruktøren ved første time, du skal henvende dig til.)

Tillægsmedlemskab koster kr. 220,- ( forudsætter at man har et aktivt medlemskab i Letmove)

Abonnementer kan købes her.