Danse- & Fitness-Studio

Følg os på Facebook

Facebook

Se videoen på facebook fra vores 1 års fødselsdag d.15/8 TRYK HER

Studio-x

Studio-X er stedet hvor holdtræning er i højsædet. Det sociale i at træne sammen er kernen her.

Derfor er Instruktørene uddannet/certificeret og kvalificeret til de hold de underviser i.

Få rørt kroppen til god musik sammen med ligesindede, der ønsker et hyggeligt sted med god stemnig og atmosfære.

Stemningen er kærlig, humoristisk og omsorgsfuld..Det er vores motto. Der er plads til alle.

Mænd er også meget velkomne i Studio-X, dog skal der gøres opmærksom på at der desværre IKKE forfindes baderum til mænd…endnu. Da det primært er kvinder der benytter sig af holdene har de fortrinsret. Beklager forskelsbehandlingen. Men der arbejdes på det.

HVEM STÅR BAG..

Majken Feldballe Franck er ejer af Studio-X. Med 10+ år på bagen som holdinstruktør, som sin levevej, har hun nu taget springet fra at køre rundt i hele Nordsjælland for afholde holdtræninger. Til at samle sine aktiviteter under et tag.

Majken har fra barnsben danset fra hun var 2 år, “Standard-dans” til ca 10 år, hvor det blev afløst af folkedans. Teenage årene gik med showdance/Jazzballet.

I 90erne kom den frie ungdomsuddannelse, med frit valg af skoleophold på alle hylder. Her blev 3 år valgt med teater, dans og sang.

..en lang pause fulgte med hvad nu livet tilbød med graviditet mm. Men dansen lå hele tiden og lurede i ”kroppen”.

I 2010 kom Zumba til Danmark, og væltede næsten hele landet med de forførende latin rytmer..Her blev Majken certificeret Zumba instruktør med en del ekstra kurser, som Zumba Gold, Zumba Toning, Zumba Gold-Toning, Zumba Kidz mm.

Der udover skød en masse nye dancefitness koncepter frem som Booiaka, Bokwa, Crossdance,Urbhanize, HitFit og FemininFitness som Majken også er certificeret i.

Fitness instruktør / personlig træner uddannelse blev taget i 2012. Derudover kom Reformer-Pilates, BodyBalance Pilates, Ugi, TRX, og “STRONG NATION”.